De beste vloeistofkeringen voor u op maat, Verloo BV regelt het!

Steeds meer komt het gebruik van vloeistofkeringen in bedrijfsgebouwen voor. In de ontwerpfase van nieuwbouw wordt ook steeds meer rekening gehouden met vloeistofkeringen. Maar wat is een vloeistofkering nu eigenlijk?

Vloeistofkeringen creëren een vloeistofdichte ‘kuip’. De bodem en zijwanden van een ruimte of magazijn worden voor het overgrote deel bouwkundig vloeistofdicht gemaakt. Uiteraard laat dit systeem deuren en inritten toegankelijk voor levering en transport. Bij bluswerken verhinderen deze keringen dat verontreinigd bluswater in de rioleringen of in de onverharde bodem terechtkomt.

De vloeistofkeringen van Verloo kunnen geleverd worden in de volgende uitvoeringen:

  1. Mobiele keringen Deze keringen worden volledig handmatig geplaatst. Deze keringen worden veelal gebruikt in geval van calamiteiten om bijvoorbeeld deuren of afvoeren af te dichten.
  2. Handbediende keringen Deze keringen kunnen snel met de hand gesloten of geopend worden. Aan de hand van de snel spanner sluiten ze zo de gewenste deuropeningen af.
  3. (semi) Automatische keringen Bij activatie van de brandmeldcentrale, rookmelder, vloeistofsensor, stroomonderbreking of door de bedieningsknop in te drukken, sluit de barrière langzaam en wordt de neergaande beweging geremd door middel van een remmotor. Extra veiligheidselementen zorgen ervoor dat de barrière niet sluit wanneer er zich personen of voertuigen onder de barrière bevinden. Bij deze keringen kunt u ook kiezen voor een volautomatische uitvoering die zichzelf met behulp van perslucht automatisch opent en sluit.

Voor iedere toepassing hebben wij een oplossing. Wilt u een advies op maat? Neem contact met ons op.