Strokengordijn op maat gemaakt in Flevoland

Verloo is de specialist in het op maat maken en plaatsen van PVC strokengordijnen

Strokengordijnen van Verloo in  Flevoland

Strokengordijnen vormen de ideale flexibele doorgang en koude- en warmtestromen worden beperkt. Bij Verloo maken we gebruik van hoogwaardig PVC materiaal waarmee wij onze strokengordijnen ontwikkelen.

 • Koude- en warmtestromen worden beperkt.
 • Helpen bij het verlagen van de onderhouds- en energiekosten.
 • Uw goederen en voorraad worden beschermd.
 • Het vormt een schild tegen stof, vuil en insecten.
 • Uw arbeidsruimte blijft schoner en veiliger.

Advies op maat

Wij voorzien u graag van een advies op maat. Vul hieronder uw gegevens in voor een persoonlijk advies.

Advies op maat
Strokengordijn

Kies voor een strokengordijn in uw bedrijf in  Flevoland

In het kader van de Arbo wet- en regelgeving is het zaak het arbeidsklimaat te optimaliseren. Een PVC tochtgordijn, strokengordijn of flappengordijn vormt de ideale flexibele doorgang. Koude- en warmtestromen worden beperkt door middel van zo een strokengordijn, terwijl snel en veilig transport binnen het bedrijf mogelijk gemaakt wordt.

Omdat de tocht wordt verminderd en het werkklimaat wordt verbetert zal u met een strokengordijn op de energiekosten binnen uw bedrijf in Flevoland besparen. De investering zal zich al snel terugbetalen door deze besparing.

Onze strokengordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en voorzien van een UV-stabilisator waardoor verkleuring door licht wordt voorkomen. Uw arbeidsruimte zal beter op temperatuur blijven en doordat stof, vuil en insecten worden tegengehouden zal de ruimte ook schoner en veiliger worden.
 

Ik wil een strokengordijn op maat
Werking

De werking van een strokengordijn

Een strokengordijn bestaat uit flexibele, zachte PVC stroken. Hierdoor zijn ze ideaal als scheidingswand tussen magazijnen, doorgangen of poorten naar buiten. De juiste combinatie van de strokenbreedte, -dikte en overlapping zal een strokengordijn helpen tegen temperatuursverlies, tocht en water- of stofoverlast. Met de afgeronde hoeken wordt er voor een veilige en soepele doorgang gezorgd.

Onze strokengordijnen worden gemonteerd door middel van een compleet ophangsysteem. Wij leveren strokengordijnen onder andere in een roestvast staal klemprofiel en met verzinkt stalen manchetten die om een ronde buis zijn geschoven.

Oplossing

Een strokengordijn biedt meerdere oplossingen

Wilt u een veilige arbeidsomgeving en besparen op uw energiekosten van uw bedrijf in  Flevoland? Met de strokengordijnen van Verloo geniet u van vele voordelen.

 • Door gebruik van een strokengordijn bespaart u op uw energiekosten.
 • De investering in strokengordijnen zal zichzelf terugbetalen.
 • De strokengordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit.
 • Uw bedrijfsruimte kan beter op temperatuur gehouden worden. Zowel koud als warm.
 • Een tochtgordijn zorgt voor een veilige en soepele doorgang.
 • Uw onderhoudskosten vallen lager uit door een veiligere en schonere omgeving.
Montage

Het installeren van een strokengordijn in  Flevoland

Wij installeren uw strokengordijnen in Flevoland op maat. Verloo zorgt voor de gewenste hoeveelheid strokengordijnen en monteert deze binnen uw bedrijf. In de afgelopen 18 jaar hebben we meer dan 600 bedrijfsdeuren en strokengordijnen geïnstalleerd. Strokengordijnen zijn onder andere toepasbaar voor productiehallen, vriescellen, personendeuren, scheidingswanden en doorgangen naar buiten. Bekijk hier onder de verschillende mogelijkheden.


Meer informatie over de montage van strokengordijnen
Onderhoud

Het onderhoud van een strokengordijn in  Flevoland

Strokengordijnen van Verloo worden vervaardigd uit zeer hoogwaardige onderhoudsvrije materialen. Dit zorgt ervoor dat de strokengordijnen in zijn geheel onderhoudsvrij zijn. U heeft er verder geen omkijken meer naar. 

Wilt u uw strokengordijn laten plaatsen door Verloo? U kunt bij ons terecht voor 24/7 full service. Ook voor een passend advies kunt u bij ons terecht.

Verloo: door en door specialist

De afgelopen jaren is Verloo zich steeds meer gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer. Met 18 jaar ervaring werkt Verloo alleen met opgeleide en vakkundige medewerkers. 
Onze specialisten staan voor u klaar!
 

Meer over Verloo

Gemeentes in uw provincie

Montage van uw strokengordijnen

Wilt u uw strokengordijnen in Flevoland laten monteren door Verloo? Wij geven u een passend advies, voorkomen dat er storingen optreden en voorkomen schade. We nemen alle kritische zaken in acht, voordat we gaan monteren.
 

Montage door Verloo

Onderhoud van uw strokengordijnen

Bij verloo worden uw deuren worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd door Verloo en zodra er onderhoud nodig is, staan wij voor u klaar. Zelfs als u uw strokengordijnen niet door ons zijn geïnstalleerd, kunt u bij ons terecht.
 

Onderhoud door Verloo
Wilt u ook profiteren van de voordelen van een strokengordijn?