Geluidsisolerende deuren

Geluidsisolerende deuren

Geluidsisolerende deuren van Verloo

Met een geluidsisolerende deur van Verloo heeft u minder last van geluidsoverlast. Geluidsisolatie in gebouwen is van essentieel belang voor de gezondheid en het welzijn van de mensen in die gebouwen. Met name geluid op de werkplek heeft niet alleen een negatieve invloed op het werkklimaat, maar het vermindert ook duidelijk het concentratievermogen en het vermogen om dingen te onthouden. Dit kan gedeeltelijk opgelost worden door een geluidsisolerende of geluidwerende deur van Verloo. Onze geluidsisolerende deuren zijn:

  • Een oplossing tegen geluidsoverlast
  • Te combineren met inbraakwerende en brandwerende deuren
  • Leverbaar in verschillende diktes

Wilt u ook profiteren van de voordelen van geluidsisolerende deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en wie weet zien we u snel bij uw bedrijf!

Specificaties

Hoe een geluidsisolerende deur door ons uitgevoerd wordt, is afhankelijk van de gestelde eisen. Het deurblad bijvoorbeeld is leverbaar in verschillende diktes, van 42 tot 69 millimeter. De binnen- en buitenbeplating wordt gemaakt van verzinkt staalplaat en wordt afgewerkt in een grondlak. Ook de uitvoering van het inbouwkozijn is afhankelijk van wand en inbouw. Een geluidsisolerende deur kan geleverd worden met een breed scala aan kozijnen en beslaguitvoeringen, zoals anti panieksloten, dubbel uitgevoerde valdorpel, rubberen sleepdorpel, deurdrangers of elektrische sloten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Montage

Wij installeren uw geluidsisolerende deuren op maat. Verloo zorgt voor de materialen en monteert deze binnen uw bedrijf. In de afgelopen 25 jaar hebben we meer dan 600 bedrijfsdeuren en strokengordijnen geïnstalleerd. Onze ervaren monteurs komen graag bij uw bedrijf langs voor een preventie analyse, zodat ze goed op de hoogte zijn van de omgeving.

Onderhoud

Wilt u uw geluidsisolerende deuren laten plaatsen door Verloo? U kunt bij ons terecht voor 24/7 full service. Zo worden eens per jaar uw geluidsisolerende deuren gecontroleerd en gekeurd door ons. Ook voor een passend advies kunt u bij ons terecht. Maakt u al gebruik van geluidsisolerende deuren? Ook als deze niet door Verloo zijn geplaatst, kunt u bij ons terecht voor onderhoud.

Geluidsisolerende deur op maat bij Verloo

De geluidsisolerende deuren van Verloo zijn in het laboratorium getest tot een dempingswaarde van tenminste Rw 57 dB voor enkelvleugelige- en Rw 55 dB voor dubbelvleugelige deuren volgens de Europese norm EN 20140-3. De dempende eigenschappen van een geluidsisolerende deur kunnen eventueel gecombineerd worden met inbraakwerende en brandwerende eigenschappen. Vanzelfsprekend kunnen deze deuren ook worden uitgevoerd als vluchtdeur. Kortom: bij Verloo zit je goed voor een totaalpakket als het gaat om deuren voor uw bedrijf. Wij helpen u graag als het gaat om veiligheid. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op!

Onze vakspecialisten staan voor u klaar!

De afgelopen jaren is Verloo zich steeds meer gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer. Met al meer dan 25 jaar werkt Verloo alleen met opgeleide en vakkundige medewerkers.

Over Verloo

Dé specialisten totaaloplossingen voor uw bedrijfsdeuren

Contact

Neem contact met ons op

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van VErloo