Verloo: montage specialist

Verloo is de specialist in het op maat maken en monteren van bedrijfsdeuren

Montage van uw bedrijfsdeuren

Vakkundige montage van uw deuren is natuurlijk van groot belang. Maar ook eventuele reparaties en onderhoud van de deurenmoeten perfect geregeld zijn. U bent dan aan het juiste adres, of beter gezegd, aan de juiste deur bij Verloo.

Voordelen van montage door Verloo

  • Al meer dan 20 jaar ervaring
  • Al meer dan 600 installaties geplaatst
  • Wij werken met specialisten in het vakgebied
  • Passend advies
  • VCA* Gecertificeerd

Preventie analyse

Het traject voorafgaand aan de montage vinden wij minstens zo belangrijk. U wilt ongetwijfeld voorkomen dat er storingen optreden door het vaak openen en sluiten van de deuren of dat er schade optreedt door bijvoorbeeld heftruckverkeer. Alle denkbare kritische zaken nemen wij uitgebreid met u door alvorens wij gaan monteren.

Montage door specialisten

Verloo is specialist in de levering en montage van industriĆ«le deuren. We hebben veel ervaring in sectoren waar hoge eisen inzake veiligheid worden gesteld, onder meer in de petrochemische industrie. Samen met onze klanten zorgen wij voor functionaliteit en veiligheid. Meer en meer zijn wij ons de afgelopen jaren gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer. Dit onder meer met oplossingen gericht op brandwerendheid en inbraakwerendheid. Uiteraard werken wij uitsluitend met goed opgeleide en vakkundige medewerkers.

Veiligheid staat bij Verloo hoog in het vaandel. Met ons VCA* certificaat wordt dit onderstreept. Medewerkers van Verloo volgen geregeld cursussen om blijvend te voldoen aan de hoge eisen die de markt – maar ook wetgevers en verzekeraars - stellen.

Verloo: door en door specialist

De afgelopen jaren is Verloo zich steeds meer gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer. Met meer dan 20 jaar ervaring werkt Verloo alleen met opgeleide en vakkundige medewerkers.

Onze specialisten staan voor u klaar!
 

Meer over Verloo