Onderhoud van uw bedrijfsdeuren

Verloo zorgt voor het onderhoud van uw bedrijfsdeuren

Onderhoud van uw bedrijfsdeuren

Als u uw bedrijfsdeuren door Verloo heeft laten installeren, kan u er op rekenen dat er jaarlijks een controle en keuring op de bedrijfsdeuren zal plaatsvinden. Zelfs al zijn uw bedrijfsdeuren niet door Verloo geplaatst, dan kunt u nog steeds bij ons terecht voor onderhoud!

De voordelen van onderhoud door Verloo

  • Jaarlijkse controle en keuring
  • 24/7 full service
  • Ook als de bedrijfsdeuren niet door ons zijn ge├»nstalleerd
  • Onderhoud door vakkundige medewerkers

Service zoals het hoort

Het kan altijd gebeuren dat als gevolg van een ongeluk, inbraak of een technisch mankement een deur is beschadigd of niet meer functioneert. In zo'n geval worden montage, reparatie en onderhoud een belangrijk service element. Dagelijks zijn onze servicebussen dan ook onderweg om de reparatie van uw deuren snel en vakkundig op te lossen.

Onderhoud

Ruim 80 procent van onze relaties kiest er bewust voor om jaarlijks onderhoud aan de deuren te laten uitvoeren. Door tijdig onderhoud kunnen diverse reparaties door storingen en/of mankementen, met daarop volgend risico van productieverlies, worden voorkomen.

Verloo: door en door specialist

De afgelopen jaren is Verloo zich steeds meer gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer. Met 18 jaar ervaring werkt Verloo alleen met opgeleide en vakkundige medewerkers. 
Onze specialisten staan voor u klaar!
 

Meer over Verloo
Wilt u ook onderhoud aan uw bedrijfsdeuren laten plegen door Verloo?