Onderhoud

Onderhoud van uw bedrijfsdeuren

Als u uw bedrijfsdeuren door Verloo heeft laten installeren, kan u er op rekenen dat er jaarlijks een controle en keuring op de bedrijfsdeuren zal plaatsvinden. Zelfs al zijn uw bedrijfsdeuren niet door Verloo geplaatst, dan kunt u nog steeds bij ons terecht voor onderhoud!

Service zoals het hoort

Het kan altijd gebeuren dat als gevolg van een ongeluk, inbraak of een technisch mankement een deur is beschadigd of niet meer functioneert. In zo’n geval worden montage, reparatie en onderhoud een belangrijk service element. Dagelijks zijn onze servicebussen dan ook onderweg om de reparatie van uw deuren snel en vakkundig op te lossen.

Onderhoud

Ruim 80 procent van onze relaties kiest er bewust voor om jaarlijks onderhoud aan de deuren te laten uitvoeren. Door tijdig onderhoud kunnen diverse reparaties door storingen en/of mankementen, met daarop volgend risico van productieverlies, worden voorkomen.

Verloo: door en door specialist

De afgelopen jaren is Verloo zich steeds meer gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer. Met al meer dan 25 jaar werkt Verloo alleen met opgeleide en vakkundige medewerkers.

Over Verloo

Dé specialisten totaaloplossingen voor uw bedrijfsdeuren

Contact

Neem contact met ons op

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van VErloo