Maak kennis met Verloo

Dé specialist in totaaloplossingen voor uw bedrijfsdeuren

Verloo levert veiligheid en service

Verloo biedt diverse soorten bedrijfsdeuren geschikt voor verschillende doelgroepen en toepassingen. Hierdoor kan voor elk bedrijf een passend ontwerp gevonden worden. Op zoek naar strokengordijnen, brandwering, inbraakwering of geluidsisolatie? Het ruime assortiment bedrijfsdeuren van Verloo biedt dit allemaal aan.

Waarom kiezen voor Verloo?

  • Een persoonlijk en passend advies
  • Meer dan 18 jaar ervaring
  • Meer dan 600 installaties geplaatst
  • Vakkundige montage op maat
  • Goede service, onderhoud en garantie

Werkgebied

Vanuit onze werkplaats in Lexmond werken wij in geheel Nederland. Met ruim 18 jaar ervaring zorgen wij er voor dat u altijd de beste service kunt verwachten voor het monteren en onderhoud van uw bedrijfsdeuren. Wij zorgen voor functionaliteit en veiligheid en stellen hoge eisen.

Eigen magazijn

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het monteren en onderhouden van bedrijfsdeuren en strokengordijnen. Hier kunt u de voordelen van plukken. Met ons VCA* certificaat wordt dit onderstreept. Medewerkers van Verloo volgen geregeld cursussen om blijvend te voldoen aan de hoge eisen die de markt – maar ook wetgevers en verzekeraars - stellen.

Verloo: door en door specialist

De afgelopen jaren is Verloo zich steeds meer gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer. Met 18 jaar ervaring werkt Verloo alleen met opgeleide en vakkundige medewerkers. 
Onze specialisten staan voor u klaar!
 

Meer over Verloo