Inbraakwerende deuren voor de industrie

De afgelopen maanden is in diverse media aandacht geweest voor het toenemend aantal inbraken.

Politie meldt meer inbraken. De afgelopen maanden is in diverse media aandacht geweest voor het toenemend aantal inbraken. Ook veel bedrijven hebben te lijden onder deze trend. Feit is dat door het nemen van goede preventieve maatregelen veel ellende kan worden voorkomen. Preventie in de vorm van inbraakwerende deuren helpt dus wel degelijk, dat blijkt uit de cijfers van onder meer politie en justitie.

Verloo: Sterk in inbraakwerende deuren

Verloo heeft door de jaren al heel wat sporen van inbraken gezien. Daarbij hebben we een ding geleerd. Nooit is de garantie te geven voor een volledig inbraakproof pand. Wat we wel kunnen is ervoor zorgen dat de inbreker zijn missie als (bijna) onmogelijk ervaart. Dat doen we in de eerste plaats door een breed assortiment aan inbraakwerende loopdeurenoverheaddeuren eninbraakwerende rolluiken te leveren. De deuren die wij aanbieden zijn vanzelfsprekend getest op de gewenste weerstand (weerstandsklasse 2 t/m weerstandsklasse 5; WK2 t/m WK5).

Bij de montage van de industriële – inbraakwerende – deuren kijken we verder dan alleen de kwaliteit van de deur. Ook de omgeving en technische en elektronische mogelijkheden om een inbraak snel te melden bij de alarmcentrale nemen wij mee in ons advies. Verder op onze site vindt u aanvullende informatie over onze inbraakwerende oplossingen (loopdeuren, overheaddeuren en inbraakwerende rolluiken) en ons aanbod in industriële deuren. Voor een advies op maat, adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Bel (0183) 60 10 73 voor een afspraak of stuur een mail.