Gerust op vakantie met behulp van Verloo BV

Pas op, want de vakantieperiode is een toptijd voor inbrekers!

De zomervakantie is voor sommigen mensen in Nederland al begonnen en voor anderen staat hij voor de deur! Dit betekent ook voor veel bedrijven dat zij gedurende een langere periode dicht zullen zijn. Pas op, want de vakantieperiode is een toptijd voor inbrekers!

In de vakantieperiode kunnen inbrekers eenvoudig panden eruit pikken waarvan eigenaren voor langere tijd weg zijn. Door het nemen van de juiste maatregelen kan een groot deel van deze inbraken voorkomen worden.

Verloo weet als specialist in inbraakwerende deuren en rolluiken welke maatregelen u kunt treffen om de kans op inbraak zo min mogelijk te maken. De afgelopen decennia heeft Verloo al veel trucs gezien van inbrekers die onrechtmatig binnen wilden komen. Die ervaring hebben wij omgezet in de meest optimale inbraakbeveiliging voor uw pand. Verloo biedt inbraakwerende loopdeurenoverheaddeuren en rolluiken.

De inbraakwerende loopdeuren, overheaddeuren of rolluiken van Verloo zijn geproduceerd conform de Nederlandse NEN 5096 norm of de Europese NEN-EN 1627 norm. Inbraakwerendheid voor uitgedrukt in Resistance Class (RC). Bij een hogere RC-klasse heeft de inbreker langer de tijd nodig om de toegang te forceren. Verloo biedt oplossingen vanaf RC1N tot en met RC6.

Bij de montage van inbraakwerende deuren kijken we verder dan alleen de kwaliteit van de deur. Ook de omgeving en technische en elektronische mogelijkheden om een inbraak snel te melden bij de alarmcentrale nemen wij mee in ons advies.

Heeft u al een inbraakwerende loopdeur, overheaddeur of rolluik van Verloo? Het is belangrijk dat de deuren en toegangen jaarlijks worden onderhouden en getest. Zo kunt u met een gerust hart van uw vakantie genieten.

Wilt u een advies op maat? Neem contact met ons op via (0183) 60 10 73 of via info@verloo.nl.