Verloo BV: dé specialist in industriële deuren

Vakkundige levering en montage van uw deuren staan bij Verloo hoog in het vaandel. 

Vakkundige levering en montage van uw deuren staan bij Verloo hoog in het vaandel. We hebben veel ervaring in sectoren waar hoge eisen met betrekking tot de veiligheid worden gesteld, onder andere in de petrochemische industrie. We zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer.

Om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen is het van belang dat alle risico’s in acht worden genomen. Één van de risico’s is het ontstaan van brand. Wij maken brandwerende loopdeurenoverheaddeurenrolluikenrolschermen en schuifdeuren voor u op maat.

Een ander risico is de kans op inbraak in uw bedrijfspand. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen hebben wij een aanbod in inbraakwerende loopdeuren, overheaddeuren en rolluiken. Lees hier meer over de inbraakwerende deuren van Verloo. Naast onze ervaring in onder andere de petrochemische industrie levert Verloo celdeuren in politiebureaus en penitiaire inrichtingen. Deuren, veiligheid en beveiliging hebben alles met elkaar te maken. Naast dat uw pand goed beveiligt is tegen bestaande risico’s hebben veel industriële bedrijven te maken met ruimtes waar veel geluid wordt geproduceerd. Geluidsisolatie is van essentieel belang voor de gezondheid en het welzijn van de mensen in deze gebouwen. De geluidsisolerende loopdeuren van Verloo zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en zijn zowel voor binnen- als buitentoepassingen geschikt. Verloo biedt naast bovengenoemde industriële deuren ook een aantal andere producten die het proces op de werkvloer aangenamer maken. Zo bieden we onder andere ook dock levellers, dock shelters, tochtwerende gordijnen, snelloopdeuren en vloeistofkeringen aan. Wilt u een advies op maat? Neem contact met ons op via (0183) 60 10 73 of via info@verloo.nl.