Loopdeuren

Zie hieronder ons assortiment
loopdeuren

Ontdek welke producten wij u allemaal aan kunnen bieden. Deze producten zijn allemaal beschikbaar voor montage en onderhoud. 

Brandwerend

Brandwerende schuifdeuren

Binnen een bedrijf gaat veiligheid voor alles. Zowel personen als goederen moeten beschermd worden tegen een calamiteit als brand. Voor horizontaal schuivende afsluitingen in brandwerende ...
Lees meer →
Brandwerend

Brandwerende rolschermen

Brandwerende rolschermen bieden dé oplossing voor toepassingen waar weinig inbouwruimte voor handen is, zoals in parkeergarages, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, winkels en winkelcentra.
Lees meer →
Brandwerend

Brandwerende rolluiken

Brandwerende rolluiken zijn om diverse redenen noodzakelijk, zoals in grote hallen die worden verdeeld in compartimenten of op locaties waar gevaarlijke stoffen liggen opgeslagen, bijvoorbeeld ...
Lees meer →
Brandwerend

Brandwerende overheaddeuren

Overheaddeuren zijn verticaal bewegende bedrijfsdeuren die werken volgens het sandwichprincipe. De brandwerende overheaddeuren van Verloo komen vooral voor in buitengevels en worden over het algemeen ...
Lees meer →

Loopdeuren waarover nagedacht is

Verloo levert loopdeuren voor zowel binnen als buiten en voor diverse toepassingen die aansluiten op uw specificaties. Loopdeuren van Verloo hebben standaard warmte-isolerende eigenschappen en zorgen hiermee voor optimale bescherming en veiligheid. Onze loopdeuren:

  • Zijn verkrijgbaar in verschillende diktes
  • Hebben warmte-isolerende eigenschappen
  • Kunnen gecombineerd worden met inbraakwerende, brandwerende en geluidswerende eigenschappen
  • Bieden optimale bescherming en veiligheid

De deurbladen van onze loopdeuren zijn leverbaar in verschillende diktes, van 42 tot 69 millimeter, afhankelijk van de gewenste afmeting en toepassing. De binnen- en buitenbeplating is gemaakt van verzinkte staalplaat en afgewerkt in een grondlak. De loopdeuren kunnen geleverd worden met een breed scala aan inbouwkozijnen en beslaguitvoeringen, zoals antipanieksloten (stangen), deurdrangers, elektrische sloten, magneetcontacten etc. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor loopdeuren op maat binnen uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!

Specificaties

Loopdeuren van Verloo kunnen geleverd worden met een breed scala aan inbouwkozijnen en beslaguitvoeringen, zoals deurdrangers, elektrische sloten, magneetcontacten, etc. Wij maken onze loopdeuren op maat en passend voor uw bedrijf. Onze specialisten staan klaar voor u om uw loopdeuren op maat te maken, monteren en onderhouden!

Montage

Wij installeren uw loopdeuren op maat. Verloo zorgt voor de materialen en monteert deze binnen uw bedrijf. In de afgelopen 25 jaar hebben we meer dan 600 bedrijfsdeuren en strokengordijnen geïnstalleerd. Onze vakkundige montage zorgt ervoor dat uw werkvloer veiliger wordt gemaakt, gericht op brandwerendheid en inbraakwerendheid.

Onderhoud

Wilt u uw loopdeuren laten plaatsen door Verloo? U kunt bij ons terecht voor 24/7 full service. Zo worden eens per jaar uw loopdeuren gecontroleerd en gekeurd door ons. Ook voor een passend advies kunt u bij ons terecht. Maakt u al gebruik van loopdeuren? Ook als de deuren niet door Verloo zijn geplaatst, kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het onderhoud van uw loopdeur.

Onze vakspecialisten staan voor u klaar!

De afgelopen jaren is Verloo zich steeds meer gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer. Met meer dan 25 jaar ervaring werkt Verloo alleen met opgeleide en vakkundige medewerkers. Onze specialisten staan voor u klaar!

Loopdeuren op maat bij Verloo

Bij Verloo bent u aan het juiste adres voor loopdeuren op maat voor uw bedrijf. Door ervaren en vakkundige medewerkers kan voor elk bedrijf een passend ontwerp gevonden worden. Verloo biedt persoonlijk en passend advies en vakkundige montage op maat. U krijgt bij ons goede service, onderhoud en garantie en vanuit onze werkplaats in Lexmond werken wij in heel Nederland. Wij zorgen voor functionaliteit en veiligheid en stellen hoge eisen voor onze loopdeuren. Onze medewerkers volgen geregeld cursussen om blijvend te voldoen aan de hoge eisen die de markt, wetgevers en verzekeraars stellen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!