Roldeuren

Zie hieronder ons assortiment
roldeuren

Ontdek welke producten wij u allemaal aan kunnen bieden. Deze producten zijn allemaal beschikbaar voor montage en onderhoud. 

Brandwerend

Brandwerende schuifdeuren

Binnen een bedrijf gaat veiligheid voor alles. Zowel personen als goederen moeten beschermd worden tegen een calamiteit als brand. Voor horizontaal schuivende afsluitingen in brandwerende ...
Lees meer →
Brandwerend

Brandwerende rolschermen

Brandwerende rolschermen bieden dé oplossing voor toepassingen waar weinig inbouwruimte voor handen is, zoals in parkeergarages, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, winkels en winkelcentra.
Lees meer →
Brandwerend

Brandwerende rolluiken

Brandwerende rolluiken zijn om diverse redenen noodzakelijk, zoals in grote hallen die worden verdeeld in compartimenten of op locaties waar gevaarlijke stoffen liggen opgeslagen, bijvoorbeeld ...
Lees meer →
Brandwerend

Brandwerende overheaddeuren

Overheaddeuren zijn verticaal bewegende bedrijfsdeuren die werken volgens het sandwichprincipe. De brandwerende overheaddeuren van Verloo komen vooral voor in buitengevels en worden over het algemeen ...
Lees meer →

Roldeuren voor uw bedrijf

De roldeuren van Verloo kunnen in allerlei bedrijfstakken worden toegepast: van winkels tot de industrie en van kantoren tot banken. Onze roldeuren zorgen voor een goede afsluiting, maar ook voor beveiliging tegen inbraak en vandalisme. Daarnaast zijn ze geluids- en/of brandwerend. Wanneer je kiest voor een roldeur op maat van Verloo, zoeken wij de juiste oplossing qua formaat, constructie sfeer en vormgeving binnen uw bedrijf. Wanneer u bijvoorbeeld voor uw winkel bescherming wilt, maar wel uw collectie wilt laten zien wanneer de winkel gesloten is, zijn onze roldeuren met doorzicht, stansopeningen of kunststof vensters een uitstekende optie! De roldeuren van Verloo zijn:

  • Inbraakwerend, geluidswerend en brandwerend
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Te bedienen op verschillende manieren
Daarnaast zorgen ze voor een goede afsluiting, waardoor uw bedrijf veilig dicht is. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een roldeur op maat van Verloo? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag!

Specificaties

Het pantser van een roldeur van Verloo is opgebouwd uit lamellen, waarbij u kunt kiezen uit verzinkt staal, aluminium, dicht of open. Samen met de juiste zijgeleiders, oprol-as en aandrijving wordt de roldeur volgens uw eisen samengesteld. De aandrijving van de roldeuren is altijd met behulp van een elektrische opsteekaandrijving, kettingwielaandrijving of buismotor. U kunt de roldeur bedienen door onder andere een sleutelschakelaar, drukknoppenkast, afstandsbediening of codetoetstableau. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Montage

Wij installeren uw roldeuren op maat. Vakkundige montage van uw deuren is natuurlijk van groot belang. Verloo zorgt voor de materialen en monteert deze binnen uw bedrijf. In de afgelopen 25 jaar hebben we meer dan 600 bedrijfsdeuren en strokengordijnen geïnstalleerd. Voorafgaand aan de montage voeren wij een preventie analyse uit, zodat eventuele storingen en schade voorkomen kunnen worden. Onze vakspecialisten leveren monteren uw deur professioneel en zorgen ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de veiligheidseisen.

Onderhoud

Wilt u uw roldeuren laten plaatsen door Verloo? U kunt bij ons terecht voor 24/7 full service. Zo worden eens per jaar uw roldeuren gecontroleerd en gekeurd door ons. Ook voor een passend advies kunt u bij ons terecht. Maakt u al gebruik van roldeuren ? Ook als de deuren niet door Verloo zijn geplaatst, kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Door tijdig onderhoud kunnen diverse reparaties door stroringen en/of mankementen, met daarop volgend risico van productieverlies, worden voorkomen.

Onze vakspecialisten staan voor u klaar!

De afgelopen jaren is Verloo zich steeds meer gaan specialiseren in het veiliger maken van de werkvloer. Met meer dan 25 jaar ervaring werkt Verloo alleen met opgeleide en vakkundige medewerkers. Onze specialisten staan voor u klaar!

Roldeur op maat bij Verloo

Wanneer u kiest voor een roldeur op maat van Verloo, zit u altijd goed. Wij leveren veiligheid en service en zijn de specialist in totaaloplossingen voor uw bedrijfsdeuren. Vanuit onze werkplaats in Lexmond leveren wij in heel Nederland. U kunt bij ons altijd de beste service verwachten voor het leveren, monteren en onderhouden van onder andere uw roldeuren. Verloo heeft veel ervaring in sectoren waar hoge eisen met betrekking tot de veiligheid worden gesteld en wij denken graag met u mee. De producten van Verloo voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien in optimaal gebruiksgemak. Bent u op zoek naar de perfecte roldeur voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder, want Verloo biedt de oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of voor het verkrijgen van meer informatie.