Vertrouwd onderhoud overheaddeuren met Verloo

Overheaddeuren worden meestal intensief gebruikt en ze zijn dan ook onderhavig aan slijtage door onder meer trillingen, temperatuurverschillen en condens. 

Overheaddeuren worden meestal intensief gebruikt en ze zijn dan ook onderhavig aan slijtage door onder meer trillingen, temperatuurverschillen en condens. Bovendien staan ze vaak bloot aan stof en ander vuil. Als gevolg hiervan kunnen er storingen optreden waardoor vaak bedrijfsschade ontstaat. Niet goed functionerende overheaddeuren leiden daarnaast makkelijk tot ongelukken. Niet voor niets kijkt de arbeidsinspectie bij controles nadrukkelijk naar de staat van onderhoud. Bedrijven zijn verplicht om overheaddeuren minimaal een keer per jaar te laten onderhouden en te laten keuren. Bij zeer intensief gebruik wordt zelfs geadviseerd om dit nog vaker te doen.

Schade en storingen aan overheaddeuren is in veel gevallen eenvoudig te voorkomen door te zorgen voor periodiek onderhoud. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun service, onderhoud en de keuring van industriële deuren betrouwbaar onder te brengen bij Verloo. U bent zo verzekerd dat u aan de wettelijke normen voldoet, u voorkomt ineffectieve uren en u kunt bovendien met onze storingsdienst afspraken maken over onze 24/7 service.