Waarom u nu een strokengordijn nodig heeft

Hier 3 redenen waarom u nú een strokengordijn nodig heeft

 

Een strokengordijn kan dé oplossing zijn voor de doorgangen binnen uw werkomgeving. De voordelen van een pvc strokengordijn zijn bekend. Nog niet overtuigd? Dan zijn hier 3 redenen waarom u nú een strokengordijn nodig heeft.

Een scheidingswand moet vaak gebruikt worden, maar moet wel duurzaam zijn. Het moet uitstekend werken, maar mag het liefst niet al te duur zijn. Vaak komt de gewenste oplossing uit op een strokengordijn. Dit is waarom u nu een flappengordijn nodig heeft:

Bespaar energie- en onderhoudskosten


Weinig onderhoud en een barrière tegen luchtstromen. Dat zijn 2 krachtige profijten van een strokengordijn. Het levert u als werkgever namelijk heel wat op. Het onderhoud wordt vaak beperkt tot enkel regelmatig een schoonmaakbeurt die prima door eigen medewerkers gedaan kan worden. Daarnaast beperkt een strokengordijn, ook wel tochtgordijn genoemd, de luchtstromen waardoor ruimtes hun eigen temperatuur behouden. Dat scheelt heel wat koelings- en/of stookkosten.

Zorg voor gezonde werknemers


Vuil en stof kunnen een serieuze bedreiging voor uw werknemers vormen. Zo kan stof klachten veroorzaken als kortademigheid, loopneuzen, jeuk of eczeem. Geluidshinder kan ervoor zorgen dat de concentratie van werknemers flink afneemt. En ernstige geluidshinder kan natuurlijk gehoorschade veroorzaken. Daarnaast kan een te koude werkomgeving leiden tot klachten, zoals spierpijn. Reden genoeg om maatregelen te nemen! Een strokengordijn houdt zowel vuil, stof, overmatig geluid als luchtstromen tegen. Dit zorgt ervoor dat uw werknemers van die factoren geen last zullen hebben.

Bescherm uw producten


Alles draait natuurlijk om de kwaliteit van uw producten. Het is daarom van groot belang dat de producten altijd in een schone ruimte en in de meest ideale temperatuur worden opgeslagen en verwerkt. Klimaatbeheersing en het beperken van rondslingerend vuil is daarom een vereiste. De installatie van een strokengordijn is daarvoor de meest ideale en efficiënte oplossing.

Gratis advies op maat?

Verloo BV produceert én monteert al bijna 20 jaar strokengordijnen van hoogwaardig pvc materiaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw werkomgeving? Vraag dan nu gratis advies op maat aan. We helpen u graag!