Meer aandacht onderhoud brandwerende deuren

Verloo zorgt ervoor dat uw rolschermen, pendeldeuren, loopdeuren, rolluiken en schuifdeuren periodiek worden gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen. 

Verloo heeft zich de afgelopen jaren meer en meer gericht op inbraakwerende en brandwerendeoplossingen. Het onderhoud van deze industriële deuren vraagt de nodige kennis van de producten en de accessoires, maar ook van de actuele wet- en regelgeving. Bovendien stellen verzekeraars vaak strenge eisen aan periodieke controle en het onderhoud van de brandwerende en/of inbraakwerende industriële deuren. Meestal wordt dit pas duidelijk als er een calamiteit is voorgevallen.

Service en onderhoud voor Brandwerende en inbraakwerende industriële deuren is nog belangrijker dan wanneer er geen sprake is van deze extra functies. Waarom? Omdat eventuele slijtage grote gevolgen kan hebben voor de veiligheid en de continuiteit van uw bedrijf. Verloo zorgt ervoor dat uw rolschermenpendeldeurenloopdeurenrolluiken en schuifdeuren periodiek worden gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen. Bovendien zijn wij uitstekend geïnformeerd over aanpassingen in wet- en regelgeving en zijn we ingevoerd in de nieuwste ontwikkelingen en producten. Als merkonafhankelijk leverancier bent u bij ons aan het juiste adres bij zowel nieuwbouw, renovatie en service & onderhoud. Meer weten, bel of mail ons dan!