Industriële deuren en brandwerende rolschermen

Wij bieden onze klanten een totaalconcept vanaf advies en installatie tot en met jaarlijks onderhoud en 24-uursservice.

Brandwerende rolschermen door TNO getest Industriële deuren is onze corebusiness. Dat betekent dat wij onze klanten een totaalconcept bieden vanaf advies en installatie tot en met jaarlijks onderhoud en 24-uursservice.

Brandwerende rolschermen vormen een kritisch onderdeel in de brandveiligheid van kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en openbare ruimten. Brandwerende rolschermen openen namelijk pas als er sprake is van brand. Door het sluiten worden belendende ruimtes voor een bepaalde tijd beschermd. De brandwerendheid van rolschermen kan 60, 90 of zelfs 120 minuten bedragen. De brandwerende rolluiken die wij leveren zijn getest door TNO volgens recente normeringen (NEN-EN 1634-1:2008 en NEN 6069. Brandwerende rolschermen kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde worden gemonteerd.

Omdat een brandwerend rolscherm pas gaat sluiten bij een brandmelding is een betrouwbare werking essentieel. Jaarlijkse controle op de werking van het brandwerende rolscherm is alleen daarom al nodig. Ook verzekeringsmaatschappijen hebben in hun voorwaarden veelal eisen betreffende het keuren van brandwerende rolschermen opgenomen.

Verder op onze site vindt u aanvullende informatie over onze brandwerende rolschermen en ons aanbod in iIndustriële deuren. Voor een advies op maat, adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Bel (0183) 60 10 73 voor een afspraak of stuur een mail.